viernes, 18 de mayo de 2012

CAMI DE CAVALLS (185,3Km +2.863m)

"Sólo una cosa convierte en imposible un sueño,
el miedo a fracasar"
(no recordo de qui és)

Camí de cavalls. Quan l'impossible esdevé impossible. Després de 185k. Després de quasi 40h. Menorca no és menor. Trotant i caminant pel nord. Caminant, caminant més pel sud. Non stop. Paisatges espectaculars d'una illa que m'havia enganyat. Passa a passa m’anava desvetllant els seus secrets. Hi ha reptes que no es poden planificar. Que inclús no es poden ni entrenar, ja que sempre tenen aquell punt d'inflexió que et porta a un terreny completament desconegut.


A última hora vaig decidir anar-hi i arribar allà on pogués. I si una cosa he après és que el cos humà és increïble i quan s'alia amb la ment els llindars desapareixen o si més no es perden. És clar que històries com aquestes poden semblar inútils i segurament ho són des d'una perspectiva pràctica, inclús poden fregar la frivolitat enmig d'aquest context actual. Però és justament per això i més, que aquestes "burrades" poden convertir-se en necessàries, perquè arriba un moment en què tot allò que s’experimenta és primitiu, bàsic i essencial. Sense embolcalls. Potser no trobem el sentit d'allò que fem, però el que pentasentim és pur, sense opacitats. Com sempre, una experiència que s'integra i canvia un bocí d'un mateix. On es fan coneixences sorgides i construïdes en l'esforç, que el dia a dia normal dissol sense fer desaparèixer.

En vindran més, però aquesta ja sempre serà nostra! Salut

"los sueños parecen al principio imposibles, luego improbables, y luego cuando nos comprometemos, se vuelven inevitables". Cristopher Reeve (el superman de veritat).



TONI JOFRE "GLOBUS"
(Sofokaos G.Q.C - Delegació SON MACIÀ)

1 comentario:

  1. TONI-GLOBUS nunca nos deja indiferentes. Con una tercera parte de esta aventurilla yo tendría más que suficiente.
    Y yo, que me creía alguien por haber hecho la Travessa de Montserrat...

    ResponderEliminar