domingo, 9 de mayo de 2010

CURSA DE L'ALBA - IX/V/MMX

El passat diumenge 9 de maig varem participar en la vint-i-tresena edició de la Cursa de L’Alba.

Per a nosaltres es tractava ja de la sisena participació consecutiva, i la segona acompanyats de en Xavier Marrasé i “Hacha 77” (Aquest participava a 2 lligues, la Sofokaos i la dels ACE BOMBERS DE BARCELONA, segon club en la classificació per equips), fet que s’hagi convertit en una clàssica i a la vegada cita ineludible del nostre calendari.

Son tantes les participacions i diverses les cròniques realitzades (2009, 2008) que poca cosa de nou es pot dir: sortida de Collbató, Coves del Salnitre, camí de la Santa Cova, pujada al Pla de Sant Miquel, baixada al Monestir, escales del Pas dels Francesos, Pla dels Ocells, Ermita de Sant Jeroni i Cim, Sant Joan, Pla de Sant Miquel, camí de les Bateries i de nou a Collbató, una mica més de 24Km i uns 1000m llargs de desnivell positiu.

Arribàvem a diumenge una mica espantats per les prediccions catastrofistes de diluvi universal, al final va quedar en res, això si, molta boira i un ambient humit considerable a la muntanya, però un solet molt agradable a l’arribada a Collbató.

Els ja 23 anys d’experiència fan que l’organització sigui envejable, aquest, com cada any ens regalen les fotos de tots els participants, aprofitarem aquestes per indicar el temps de cadascun:

Marillo 74 - 3h 26' 56''

Hacha 77 - 2h 24' 07''

Galanparra 74 - 3h 02' 37''

Kohete 65 - 3h 07' 07''

Vatio 81 - 2h 33' 32''

Esperem poder participar per molts més anys en aquesta cursa i almenys mantenir-nos en la mediocritat endèmica en la que estem submergits. Al cap i a la fi, tal com ens definim som “GENTE QUE CORRE”

Nomes afegir que “NUNCA ES TARDE SI LA DICHA ES BUENA”, i PROU.

Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario